Back to All Events

Synttärijatkot Tenho Restobarissa

  • Tenho Restobar Helsinginkatu 15 Helsinki (map)

Ensemble Nylandian 10-vuotissyntymäpäiväkonsertin päätteeksi voi suunnata suoraan Tenho Restobariin (Helsinginkatu 15, 2.krs) orkesterin järjestämille jatkoille klo 20 alkaen! Illan aikana rock-yhtye Tavallinen peili viihdyttää yleisöään, jonka jälkeen dj Terry Lenin jatkaa dreampop/chillwave -tunnelmissa pilkkuun asti. Keittiö auki klo 22 asti.

Rock-yhtye Tavallinen peili esittää rakastetuimpia ja samettisimpia klassikkoja, sekä menneiden vuosikymmenten rock- ja pop-biisejä että vanhan musiikin superhittejä, kooten säihkyvän monipuolisen vokalisti Juho Eerolan ympärille barokkifagoteista, nokkahuiluista ja muista vanhan musiikin soittimista eloisan taustabändin - soitinten sähköisiä muunnelmia unohtamatta.

Juho Eerola, laulu

Petri Arvo, barokkifagotti ja sähkönokkahuilu

Antti Salovaara, barokkifagotti

Matias Häkkinen, sähköcembalo

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen 5€:n kannatusmaksu. Myös korttimaksu käy.

Yhteistyössä Café Barock ja Tenho Restobar.

FB-tapahtuma