Back to All Events

Meditatiivista menoa, Festival Nova Music and Architecture - Toruń (PL)

Meditatiivista menoa -konsertissa luodaan Tuuli Lindebergin äänen ympärille taustamaisema, vastataan yksiäänisen laulun aiheisiin ja tunnelmiin ja laajennutaan moniääniseksi yhtyeeksi. Muusikot yhdistelevät saumattomasti improvisaatiota ja kirjoitettua musiikkia useiden vuosisatojen ja tyylikausien ajalta muodostaen virtaavan meditatiivisen kokemuksen. Säveltäjinä mm. di Lasso, Düben, Pacius, von Bingen, Rahmaninov sekä lauluja Piae Cantiones -kokoelmasta. Yhteistyössä Tölöläbin vanhan musiikin jaosto.

Tuuli Lindeberg, sopraano

Taavi Oramo, tenori ja eloelektroniikka

Matias Häkkinen, cembalo ja urut

Antti Salovaara, barokkifagotti

Yhteistyössä: International Festival “Nova Music and Architecture” 2019

Kuva/photo: Heikki Tuuli