Back to All Events

Viola da gambat Vähä-Kyörissä

  • Vähä-Kyöri 456 Vuolijoentie 36660 Pälkäne Finland (map)

Ensemble Nylandian gambistit Johanna Kilpijärvi ja Maija Lampela konsertoivat Pälkäneen Vuolijoella sunnuntaina 16.6. klo 15. Luvassa kesäinen iltapäivä kotikonserttimaisissa tunnelmissa! Ohjelma sisältää 1600-ja 1700-luvun musiikkia Ranskasta, Saksasta ja Englannista kolmella erilaisella gamballa esitettynä: bassogamboilla, diskanttigamballa ja Suomessa harvoin kuullulla pardessus de violella.

Vähä-Kyöri on perinteinen maalaistalo 1870-luvulta ja on edelleen 1940-luvun asussa. Talo oli testamenttilahjoituksena seurakunnan omistuksessa noin 30 vuotta ennen siirtymistään nykyiselle omistajalleen Anja Tyrväiselle.

Ensemble Nylandian gambaduo:

Johanna Kilpijärvi, diskantti- ja bassogamba

Maija Lampela, pardessus de viole ja bassogamba

Marais - Sainte-Colombe - Kühnel - Couperin - Hume

Liput: 20€

Osoite: Vuolijoentie 456, 36600 Pälkäne

Pysäköinti ja saapumisohjeet: Parkkeeraus Vanhantien tai sen lähellä olevalle kentälle

Facebook-tapahtuma

Vähä-Kyöri. Kuva: Anja Tyrväinen

Vähä-Kyöri. Kuva: Anja Tyrväinen