Back to All Events

LOS ELEMENTOS - LUONNONVOIMAT


Antonio de Literesin espanjalainen barokkiooppera Los Elementos nyt ensimmäistä kertaa Suomessa!

Espanjalainen barokkiooppera täynnä tulisia rytmejä, virtuoottisuutta ja koskettavaa musiikkia joka valloittaa. Ville Saukkosen mielikuvituksellinen ohjaus vie katsojan maailmaan joka kuvaa luonnonvoimien (tuli, maa, ilma, vesi) kamppailua ilmastonmuutosta vastaan. Tämä on tarina valosta ja pimeydestä, luonnon taistelusta ja noususta elottomuudesta elävään. Matti Jykylän värikäs video-ja valomaailma, Tyra Thermannin upea puvustus ja Kirsi Kannaksen vahva flamencokoreografia yhdistävät espanjalaisen maailman moderniin tyyliin luoden ainutlaatuisen oopperaelämyksen. Valovoimaiset solistit Angelika Klas, Essi Luttinen, Tuuli Lindeberg, Marion Melnik, Annaliisa Pillak ja Kristian Lindroos sekä Ensemble Nylandia Matias Häkkisen johdolla tarjoavat unohtumattoman illan espanjalaisen musiikin huumassa.

Pe 30.9. klo 19, Savoy-teatteri, Helsinki
 
La 1.10. klo 19, Savoy-teatteri, Helsinki
Kasarmikatu 46, 00130 Helsinki


Ke 5.10. klo 20, Kauppakeskus Lohjantähti, Lohja
Kauppakatu 5-9, 08100 Lohja

To 6.10. klo 19, Taidetehtaan Avanti-sali, Porvoo
Läntinen Aleksanterikatu 1, 06100 Porvoo

Ke 12.10. klo 19, Verkatehtaan Vanaja-sali, Hämeenlinna  
Paasikiventie 2, Hämeenlinna

 

https://www.facebook.com/loselementos2016/

Earlier Event: August 26
Ensemble Nylandia Ankkabarockissa 2016
Later Event: November 22
Riemua ja rauhaa